Abonnementsbetingelser

Generelt
Disse abonnementsbetingelser gælder for alle produkter købt hos Timero ApS. Når du køber et abonnement eller andre varer/ydelser, accepterer du samtidig Timeros abonnementsbetingelser, som vi forudsætter du har læst forud for købet.

Betaling og fornyelse
Betalingsfristen for abonnementsopkrævninger er én uge. Hvis betalingsfristen bliver overskredet, udsender vi en påmindelse om betaling tillagt et gebyr. I starten af hver periode, opkræver vi for den netop overståede periode. Alle abonnementer betales derfor bagud, og er baseret på forbrug. Alle abonnementer fornys automatisk, medmindre de aktivt er blevet opsagt.

Abonnementsændringer
Hvis du ønsker ændringer i dit abonnement, kan du selv foretage disse i din administration. Hvis du ønsker ændringer, der ikke er mulighed for at foretag selv, så skal du bare kontakte Timero's kundeservice, i vores chat eller på 93 87 10 87. De fleste ændringer kan laves med det samme, og er gældende fra det tidspunkt de blever lavet.

Kommunikationsvilkår
Du vil i nødvendigt omfang modtage e-mails fra Timero vedrørende tekniske problemer, betaling, levering, ændringer af abonnementsvilkår m.m.
Derudover vil du modtage velkomstmails og mails i forbindelse køb, ligesom du får tilsendt tilbud om fordele og nye abonnementsformer, hvis du en dag stopper dit abonnement. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage disse ved at afmelde i selve e-mailen. Du kan også kontakte Kundeservice med besked om afmelding, jf. markedsføringslovens regler herom.

Levering og reklamation
Vores digitale produkter er tilgængelige fra det øjeblik de er købt, har du reklamationer bedes du henvende dig i vores chat, eller på 93 87 10 87.

Fortrydelsesret
De første 30 dage du har et abonnement, har du gratis mulighed for at bruge alle vores features. Efter de 30 dage kan du aktivere et PRO abonnement ved at tilknytte et betalingskort. Du vil herefter betale efter forbrug.

Opsigelse
Du kan altid se detaljer om dit nuværende abonnement, i administrationen. Abonnementer kan til enhver tid opsiges til udløb af indeværende periode. For abonnementer med en aftaleperiode på mere end én måned er opsigelsesvarslet dog indeværende måned, plus én måned. Ved refusion fratrækkes et administrationsgebyr. Opsigelsen skal meddeles til Timeros Kundeservice.