Deling af dokumenter

Del projekt relevante dokumenter i en smart online mappe, så alle der arbejder på projektet har let adgang til de relevante filer. På denne måde undgår du at dine medarbejdere og leverandører arbejder med forskellige tegninger.

Opret delt mappe

I vores administration kan du hurtigt dele en mappe, ved at navigere til den ønskede mappe, og trykke på knappen "Del mappe".

Herefter skal du oprette en adgangskode, kun folk med adgangskoden kan åbne mappen.

Du bliver herefter præsenteret for et link og en qr kode. Det kan du dele med de relevante personer, og give dem adgangskoden.

Læs mere om oprettelse af en delt mappe her

 

Del dokumenterne på byggepladsen

I Timero kan du downloade en pdf, som er klar til at blive hængt op på byggepladsen. Hvis du scanner koden på pdf'en, kommer du til en side hvor du skal indtaste adgangskoden. Og når du har indtastet adgangskoden har du adgang til filerne i mappen.

Nu har alle dine medarbejdere let adgang til alle de filer de har brug for, hvis der kommer opdateringer til arbejdstegningerne, er der kun et sted du behøver at uploade dem, og så har alle de opdaterede filer.

Sikkerhed

Du bør aldrig dele adgangskoden skriftligt, eller med personer der ikke skal have adgang til mappen. Hvis der alligevel er nogen der får adgang til mappen, så kan du altid oprette en ny adgangskode. Kun brugere med linket og adgangskoden kan tilgå mappen.