Penta Byg A/S

Som håndværksvirksomhed var Timero lige det værktøj, vi havde brug for, til at klare vores kommunikation med de af vore medarbejder, som ikke særlig ofte frekventerer vores firmaadresse.
Jens Kristian Nyborg
Jens Kristian Nyborg
Direktør
Penta Byg A/S

Timero hjælper os til at klare vore forpligtigelser i forhold til Arbejdstilsynet omkring: Produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade, personalepolitikker, dagordner og referater fra arbejdsmiljø møder, beredskabsplaner, samt kopier af vores korrespondance med arbejdstilsynet.

Vi bruger desuden Timero til meget andet, her har vi også placeret: Personale håndbogen, overenskomster, interne telefonnumre, registreringsattester på vore køretøjer, invitationer til personale arrangementer, osv.'

Timeros timeregistreringsmodul er simpel at anvende, og gør det meget enkelt for bogholderiet at udskrive ugesedler fra de enkelte medarbejdere.

Jeg kan helt klart anbefale Timero, da den har gjort vores kommunikation med vore eksterne medarbejdere enkelt og hurtigt

Kort om Penta Byg A/S

Penta Byg A/S er etableret august 2011 af de fem ejere Jens Kristian Nyborg, Hans Peter Kronborg Hansen, John Leon Bro, Bruno Mikael Mørch og Thomas Lindegaard. Virksomheden har to forretningsområder - entreprisebyggeri og malerforretning.

Siden etableringen er Penta Byg vokset, og beskæftigere idag over 20 medarbejdere.

Gå til pentabyg.dk